Gimnazija Jovan Dučić Trebinje

13 и 20. априла ове године, у нашој школи је одржано полагање испита ДЕЛФ из француског језика.

22 ученика су приступила полагању испита: 14 ученика наше Гимназије, 8 ученика из Билеће: 3 ученика из ОШ „Свети Сава“ и 5 ученика из Средњошколског центра „Голуб Куреш“.

Ученици су постигли одличне резултате на испиту.

Home
Бесплатни онлајн курсеви енглеског језика ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Administrator   
петак, 23 фебруар 2018 15:04

Поводом Међународног дана образовања, компанија LINKgroup и https://www.it-akademija.com покренули су велику акцију похађања бесплатних онлајн курсева енглеског језика на територији читаве Босне и Херцеговине. Курсеви су намјењени ученицима, с циљем да се награде најбољи ученици основних и средњих школа, који желе да усаврше своје знање енглеског језика, јер ће им бити неопходно у дањем образовању, а и касније у послу.

 

Након информисања о овој акцији, ЈУ Гимназија ,,Јован Дучић“ изабрала је сљедеће ученике који ће похађати бесплатнe онлајн курсeве енглеског језика: Ведрана Капор, Анђела Ђордан, Исидора Ћурић, Матеа Пејановић и Марко Бјелица.

Изабрани ученици добили су кодове које треба да унесу на страни пријаве и након улазног текста, додијелиће им се одговарајући ниво језика, који ће бити прилагођен њиховом предзнању. Са добијеним кодом, ученици могу да приступе курсу у било које доба дана (наредних 180 дана) и да раде лекције, јер је све онлајн, а број сати обуке зависиће од њихове динамике рада.

Страна пријаве: https://www.it-akademija.com/poklon-kurs-za-skole

Изабраним ученицима желимо успјешну обуку!

 

Последње ажурирано среда, 07 март 2018 16:12