Gimnazija Jovan Dučić Trebinje

На 6. Међународној конференцији о настави физике у средњим школама, у Алексинцу, ученик другог разреда Гимназије „Јован Дучић“ - Огњен Буђен уз помоћ Дејана Драганића, а уз менторство Максима Мичете, освојио је треће мјесто на конкурсу за експериментални рад.

Рад требињског ученика Киријев мотор освојио је трећу награду међу 14 радова које је жири одабрао за најужи избор.

На конкурс су пристигла 34 рада из Македоније, Хрватске, Србије и Републике Српске.

Home
Бесплатни онлајн курсеви енглеског језика ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Administrator   
петак, 23 фебруар 2018 15:04

Поводом Међународног дана образовања, компанија LINKgroup и https://www.it-akademija.com покренули су велику акцију похађања бесплатних онлајн курсева енглеског језика на територији читаве Босне и Херцеговине. Курсеви су намјењени ученицима, с циљем да се награде најбољи ученици основних и средњих школа, који желе да усаврше своје знање енглеског језика, јер ће им бити неопходно у дањем образовању, а и касније у послу.

 

Након информисања о овој акцији, ЈУ Гимназија ,,Јован Дучић“ изабрала је сљедеће ученике који ће похађати бесплатнe онлајн курсeве енглеског језика: Ведрана Капор, Анђела Ђордан, Исидора Ћурић, Матеа Пејановић и Марко Бјелица.

Изабрани ученици добили су кодове које треба да унесу на страни пријаве и након улазног текста, додијелиће им се одговарајући ниво језика, који ће бити прилагођен њиховом предзнању. Са добијеним кодом, ученици могу да приступе курсу у било које доба дана (наредних 180 дана) и да раде лекције, јер је све онлајн, а број сати обуке зависиће од њихове динамике рада.

Страна пријаве: https://www.it-akademija.com/poklon-kurs-za-skole

Изабраним ученицима желимо успјешну обуку!

 

Последње ажурирано среда, 07 март 2018 16:12